RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 27 » Метт Райан повернеться до образу Джона Костянтина
23:32
Метт Райан повернеться до образу Джона Костянтина
Фанати Метта Райана і його Джона Костянтина отримають можливість якщо не побачити вживу улюбленого персонажа на екрані, то, по крайній мірі, почути його голос. Як повідомляє видання ComicBook, Райан повернеться до образу свого героя з серіалу NBC "Костянтин" в анімаційному фільмі "Justice League Dark".

Новина про кастинг була анонсована в ролику до "Justice League Dark", що супроводжував реліз мультфільму "Бетмен: Убивчий жарт". "Я із задоволенням прийняв запрошення попрацювати в цьому проекті, щоб зіграти Костянтина в зовсім іншому контексті в оточенні легендарних персонажів, які існують в" похмурому "світі DC", - сказав Райан у відеоролику.



"Костянтин" проіснував на NBC тільки один сезон. Після закриття шоу Райан повторив свою роль в якості запрошеної зірки в п'ятому епізоді четвертого сезону серіалу каналу The CW "Стріла", який називався "Haunted".

Починаючи з 1 липня 2016 року серіал "Костянтин" доступний для перегляду на CW Seed, дочірньому каналі мережі The CW. Це в свою чергу породило припущення про можливість для "Костянтина" "переродитися" в анімаційний серіал на кшталт "Віксен", події якого відбуваються в тому ж всесвіті, що і "Стріла", "Флеш" і "Легенди завтрашнього дня". Тепер же участь Райана в озвучуванні Костянтина в "Justice League Dark" тільки підливає масла у вогонь фанатських надій.

"Justice League Dark" вийде на DVD, Blu-ray і Digital HD восени 2016 року.
Переглядів: 859 | Додав: Elnino | Теги: Метт Райан повернеться до образу Дж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |