RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 11 » «Месники: Ера Альтрона» зберегли лідерство в прокаті
18:32
«Месники: Ера Альтрона» зберегли лідерство в прокаті
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 8 по 10 травня.

Фантастичний бойовик «Месники: Ера Альтрона» від режисера Джосса Уідон все ще залишається непереможним в домашньому прокаті. За результатами минулого вікенду, супергеройська братія Marvel втратила 59% аудиторії і заробила ще $ 77,2 млн. Таким чином, американська каса сиквела склала $ 312 млн, що вже перевершує результати таких проектів, як «Перший месник» ($ 177 млн), «Тор» ($ 181 млн), «Тор 2: Царство темряви» ($ 206 млн) і «Перший месник: Інша війна» ($ 259 млн). Що ж, поки фінансові перспективи фільму такі, що він ще може наздогнати третю «Залізну людину» ($ 409 млн), але з першими «Месниками» ($ 623 млн) «Ері Альтрона» вже не потягатися.



На другій позиції опинився новачок прокату - комедійний бойовик Енн Флетчер «Красуні в бігах». За вихідні фільм заробив всього $ 13,3 млн, що навряд чи стало для когось сенсацією, враховуючи конкуренцію з боку лідера. Картина отримала змішані відгуки критиків і глядачів. За оцінками фахівців, до кінця свого домашнього прокату проект повинен заробити близько $ 35 млн, що дорівнює його виробничому бюджету.



Мелодрама «Вік Адалін» від режисера Лі Толанда Кригера на третьому тижні показів все ще тримається в трійці лідерів бокс-офісу. Цікаво, що за вікенд картина просіла всього на 10%, і це напевно стало приємним сюрпризом для босів студії Lionsgate. Дохід стрічки за ці дні склав $ 5,6 млн, а загальна американська каса проекту - $ 31,5 млн.



З другої на четверту сходинку спустився сьомий «Форсаж» Джеймса Вана. На шостому тижні прокату швидкісний бойовик поступився конкурентам 21% аудиторії, але при цьому зміг поповнити свою домашню касу на $ 5,2 млн. На даний момент стрічка принесла своїм творцям $ 338 млн, що є кращим результатом серед інших фільмів франшизи.



Замикає наш огляд комедійний бойовик Енді Фікмена «Товстун проти всіх». За уїкенд стрічка просіла лише на 12%, що дозволило їй зібрати ще $ 5,1 млн. Таким чином, фільм заробив у домашніх кінотеатрах вже більше $ 58 млн при виробничому бюджеті в $ 30 млн.

Переглядів: 749 | Додав: Elnino | Теги: Месники: Ера Альтрона, Красуні в бігах, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |