RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 9 » Меріл Стріп спробує свої сили на телебаченні
08:36
Меріл Стріп спробує свої сили на телебаченні
Меріл Стріп, можливо, незабаром опиниться на "маленькому екрані". У разі підписання угоди з Warner Bros Тelevision, триразова лауреатка премії "Оскар" зіграє головну роль і розділить обов'язки виконавчого продюсера з Джей Джей Абрамсом в телеадаптаціі роману Натана Хілла "The Nix". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Deadline.

Роман Хілла був опублікований в серпні поточного року видавництвом Knopf. Головний герой книги - Семюел Андерсен-Андерсон, професор коледжу, чия мати, яка кинула сім'ю кілька десятиліть тому, опиняється в епіцентрі скандалу. Колишня прихильниця течії "хіпі" прикувала до себе увагу преси після того, як кинула камінь у губернатора від Консервативної партії під час передвиборної президентської кампанії. Її син, честолюбний романіст, але, в цілому, пасивна людина, хапається за можливість оплатити свої рахунки з її допомогою: він вирішує написати про свою матір книгу і представити її в самому зневажливому світлі.



Абрамс займеться виробництвом під банером своєї студії Bad Robot. За інформацією інсайдерів, він зніме, принаймні, кілька епізодів потенційного серіалу.

Однією з недавніх робіт Стріп є біографічна драма "Флоренс Фостер Дженкінс", яка на момент написання замітки йде в світовому прокаті.
Переглядів: 627 | Додав: Elnino | Теги: серіал, The Nix, Меріл Стріп, новини, Джей Джей Абрамс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6091
Міні чат
200
Copyright © 2015 |