RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 16 » Менеджмент Генрі Кавілла анонсував сольний фільм про Супермена
15:52
Менеджмент Генрі Кавілла анонсував сольний фільм про Супермена
Генрі Кавілл готується до зйомок у новому сольному фільмі, присвяченому Супермену. Таку заяву зробила в інтерв'ю виданню NewsWeek менеджер актора Денні Гарсіа.

"У Генрі дуже великий апетит. Протягом останніх п'яти місяців ми займалися з ним плануванням нової стратегії, придбання нерухомості для його виробничої студії Promethean, одночасно він знімався в" Лізі справедливості ", а тепер готується до сольного фільму про Супермена. Словом, він приступив до інтенсивного розширення цього світу ", - сказала вона, не уточнивши, коли саме варто очікувати початок зйомок.



Варто відзначити, що студія Warner Bros., що займається екранізацією коміксів DC, не анонсувала виробництво другого фільму про Людину зі сталі. У 2015 році в пресу просочилася інформація про те, що студія вела переговори з режисером Джорджем Міллером з цього приводу, але в підсумку сторони так і не дійшли згоди.

У найближчих планах Warner Bros. випуск фільмів із серії "Ліга справедливості", в яких Супермен буде одним з ключових героїв, а також створення в не уточненій поки перспективі сольного проекту, присвяченого Бетмену.

Нагадаємо також, що "Людина зі сталі" був випущений в 2013 році. Його виробничий бюджет склав 200 мільйонів доларів, а світові касові збори 668 мільйонів доларів.
Переглядів: 651 | Додав: Elnino | Теги: DC, Генрі Кавілл, менеджмент, фільм, сольний, новини, Суперме, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |