RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 11 » Мелісса МакКарті підтвердила перевагу над Бетменом і Суперменом
14:18
Мелісса МакКарті підтвердила перевагу над Бетменом і Суперменом
Як і припускали аналітики, збори блокбастера «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» продовжують падати оглушливими темпами, і в минулі вихідні (8-10 квітня) фільм Зака ​​Снайдера поступився пальмою першості в північноамериканському бокс-офісі іншій картині.

Новим лідером, за результатами вікенду, стала комедія «Леді Бос» з Мелісою МакКарті в головній ролі. Уже шостий фільм за участю цієї актриси в свій дебютний тиждень збирає понад $ 20 млн: досягнення нового проекту обчислюються сумою $ 23,48 млн.

Втім, критики і глядачі від стрічки Бена Фальконе залишилися не в захваті. Від аудиторії фільм отримав на сайті CinemaScore незадовільну оцінку C +, а рецензенти, в свою чергу, оцінили лише чудову гру МакКарті. Творці картини зробили ставку на фарс, але сам сценарій виявився слабким для їх масштабної задумки. «Леді Бос» отримав порівняння з однією з попередніх робіт актриси, комедією «Теммі», оскільки обидва фільми мають практичні недоліки - плоскі персонажі і побитий сюжет.

Але незважаючи на помічені критиками вади, «Леді Бос» все ж зумів піднятися на вершину фінансового рейтингу, хоча відрив від другого місця вийшов незначним. При цьому аналітики прогнозують, що в домашньому прокаті фільм Фальконе в результаті навряд чи зуміє перетнути позначку в $ 100 млн.



На другій позиції розташувався блокбастер «На зорі справедливості», який завершив свої треті вихідні з результатом $ 23,44 млн. Глядацька аудиторія фільму продовжила падіння і на цей раз скоротилася на 54%. Всього ж в кінотеатрах США стрічка Снайдера зуміла поки зібрати $ 296,7 млн. У світовому прокаті Бетмен і Супермен додали в свою скарбничку ще $ 34 млн, і тепер в активі картини є $ 783,4 млн, але позначка в $ 1 млрд вже не здається досяжною.



Третє місце дісталося старожилу фінансового рейтингу - мультику «Зоотрополіс», чия скарбничка поповнилася ще на $ 14,4 млн. Всього ж за шість тижнів в прокаті мешканці вигаданого мальовничого міста заробили $ 296 млн. Анімаційна стрічка Річа Мура, Джареда Буша і Байрона Ховарда продовжує підкорювати і світові кінотеатри - тут фільм вже домігся результату в $ 852,5 млн (з урахуванням домашніх зборів), лише трохи поступаючись за цим показником оскароносному «Думками навиворіт».



На одну позицію в порівнянні з минулим тижнем опустилася комедія «Моє велике грецьке весілля 2», яка за вихідні отримала додаткові $ 6,4 млн. І якщо в 2002 році перший фільм став для глядачів справжнім культурним відкриттям, то про другу частину подібного сказати не можна. Проблеми головних героїв здалися критикам занадто надуманими, а сама комедія - дуже схожою на свою попередницю. Проте, на даний момент в скарбничці картини Кірка Джонса є $ 46,8 млн.



І замикає сьогоднішній огляд бокс-офісу США новачок прокату - бойовик «Хардкор». Творіння Іллі Найшуллера спочатку викликало небувалий інтерес у багатьох критиків і кіноманів через те, що за всім сценічним дійством глядач спостерігає від першої особи. Однак збори фільму не виправдали очікувань дистриб'юторів - всього $ 5,1 млн в перший тиждень прокату.

Якихось хитромудрих сюжетних ходів або дотепних діалогів від дебютної стрічки Найшуллера чекати не варто, але, на думку рецензентів, «Хардкор» - вражає вивіреною хореографією бойових сцен і нескінченним потоком насильства, і його цілком можна назвати новим словом в жанрі екшен.

Переглядів: 708 | Додав: Elnino | Теги: Хардкор, На зорі справедливості, Зоотрополіс, новини, Леді бос, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |