RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 6 » Мелісса МакКарті може розтрощити Бетмена і Супермена
16:46
Мелісса МакКарті може розтрощити Бетмена і Супермена
Комедія "Леді бос", що виходить в американський прокат 8 квітня 2016 року , головну роль в якій зіграла популярна голлівудська актриса Мелісса МакКарті, може захопити лідерство, відтіснивши з першого місця фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Рівень попередніх продажів квитків дозволяють картині, ключові ролі в якій також виконали Крістен Белл, Пітер Дінклейдж, Крістен Шааль, Кеті Бейтс, розраховувати на збори, що перевищують 20 мільйонів доларів в прем'єрні вихідні. Приблизно стільки ж заробить і екранізація серії коміксів DC. Найімовірніше, перевага одного кінопроекту над іншим буде мінімальною.



Остаточно з гегемонією "Бетмена проти Супермена" буде покінчено на наступному тижні, коли в прокат буде випущений фільм студії Walt Disney "Книга джунглів". Станом на 6 квітня 2016 року його рейтинг на сторінці агрегатора Rotten Tomatoes становив 100 відсотків, що свідчило про гарний прокатний потенціал картини.

Нагадаємо, що на момент написання даної замітки світові касові збори "Бетмена проти Супермена" досягли 700 мільйонів доларів. Однак катастрофічне падіння зборів на всіх ключових ринках не залишали проекту надій на витривалість.
Переглядів: 746 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Леді бос, новини, Мелісса МакКарті, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |