RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 25 » Меггі Джилленхол зіграє повію в порно-драмі
15:37
Меггі Джилленхол зіграє повію в порно-драмі
Зірка "Благородної жінки" Меггі Джилленхол зіграє головну роль у пілоті порно-драми Девіда Саймона "The Deuce", дія якої відбувається в 70-80-х роках минулого століття. Актриса приєдналася до Джеймса Франко і крім виконання головної ролі виступить продюсером проекту. Зйомки, як очікується, почнуться в Нью-Йорку в жовтні поточного року. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Джилленхол зіграє Ейлін Меррелл або "Цукерку", повію, яка працює на Таймс-Сквер. Ейлін, "ветеран вулиці" з підприємницькою жилкою, затягнута у вир ще неопереної порно-індустрії.
В "The Deuce" буде розказана історія легалізації та подальшого розповсюдження порно-індустрії в Нью-Йорку з початку 70-х і до середини 80-х років. Телепроект досліджує неспокійний світ, що існував в Манхеттені до спалаху ВІЛ та кокаїнового свавілля.



Драма написана Девідом Саймоном ("Покажіть мені героя") у співавторстві з його давнім творчим партером, письменником в детективному жанрі Джорджем Пелеканосом. Мішель МакЛарен ("Пуститися берега") призначена постановником пілота.

"Нам цікаво, що буває, коли прибуток є основною метрикою для суспільства. У цьому сенсі ця історія не замислювалася ні як порнографічна, ні як пуританська. Вона саме про продукт і тих людей, які створювали, продавали, отримували прибуток і розсьорбували наслідки", - прокоментував ідею проекту Саймон, коли був замовлений пілот майбутньої драми.
Переглядів: 618 | Додав: Elnino | Теги: Девід Саймон, The Deuce, новини, Меггі Джилленхол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |