RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 9 » Меган Фокс готова зіграти Індіану Джонса
20:50
Меган Фокс готова зіграти Індіану Джонса
Меган Фокс готова прийняти естафету у Харрісона Форда і зіграти нового Індіану Джонса. Про це сама актриса розповіла в інтерв'ю виданню Gamspot. "Я завжди хотіла зіграти Лару Крофт, але це вже було зроблено і зроблено непогано. Тому я подумала, що непогано було б зіграти Індіану Джонса, так як мені завжди подобалося його почуття гумору і свобода", - сказала актриса.

Нагадаємо, що студія Lucasfilm має намір зняти п'ятий фільм про знаменитого археолога і шукача пригод. Прем'єра заявлена ​​на 19 липня 2019 року. Головну роль знову погодився зіграти Харрісон Форд. Продюсер проекту Френк Маршалл. пообіцяв "не перетворювати проект в" бондіану ", тобто не замінювати виконавця головної ролі. Очікується, що п'ятий фільм стане прямим продовженням картини" Індіана Джонс 4: І королівство кришталевого Черепа ", тобто його події відбуватимуться на початку 60-х років минулого століття.



З чуток, Індіана Джонс може виявитися в Бермудському трикутнику, або в джунглях Південної Америки. Який саме артефакт належить шукати головному герою, на момент написання даної замітки не уточнювалося. Нагадаємо, що четвертий фільм, хоч і заслужив багато невтішних відгуків фанатів і критиків, заробив в світовому прокаті більше 700 мільйонів доларів.
 
Переглядів: 790 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Індіана Джонс, зірки, Меган Фокс, новини, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |