RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Медея здолала професора Ленгдона в домашньому прокаті
16:41
Медея здолала професора Ленгдона в домашньому прокаті
Якщо глядач вважає, що франшиза не потребує продовження, чергова її частина практично завжди провалюється в прокаті. У випадку з «Інферно» говорити про провал поки ще рано, але результати першого уїк-енду (28-30 жовтня) для картини виявилися невтішними - вона виступила гірше, ніж очікувалося, і не змогла відібрати лідерство в бокс-офісі США у бабусі Медеї.

Комедія «Хелловін Медеї» за тиждень втратила 41,5% своєї аудиторії, що не завадило їй залишитися на першому місці фінансового рейтингу. Ще $ 16,7 мільйонів вирушили в скарбничку стрічки Тайлера Перрі, який не тільки очолював зйомки фільму, а й зіграв у ньому відразу трьох героїв. Глядачі щедро винагородили його за старання - в домашньому прокаті картина вже заробила $ 52 млн при бюджеті в $ 20 млн.

Якщо публіка прихильно поставилася до чергової частини кіносеріі про Медею, то більшість критиків рознесло стрічку в пух і прах. На їхню думку, старенькій пора йти на спокій, оскільки після десятка фільмів про неї чимось новим франшиза здивувати вже не може, так само як і Тайлер Перрі, який сам пише сценарії і складає жарти.



Професору Роберту Ленгдону пощастило ще менше - дистриб'ютори і журналісти робили ставку на цих вихідних на «Інферно», але фільм Рона Ховарда заробив на $ 10 млн менше прогнозованого. Всього $ 15 млн отримала в своє розпорядження третя частина франшизи, і ця сума втричі менше дебютного результату «Янголів та Демонів» ($ 46,2 млн) і зовсім вже далека від «Коду да Вінчі» ($ 77 млн).

Не в захваті від стрічки залишилися і критики, які в більшості своїй назвали «Інферно» нудним. Ні, фільм все ще здатний захопити глядача, а Фелісіті Джонс прекрасно вписалася в роль нової бойової подруги Ленгдона, але триквел вийшов, швидше, розважальним кіно, а не трилером, яким був «Код да Вінчі».

Однак у студії Sony ще залишається надія на заокеанських глядачів - за межами США «Інферно» вже зібрав пристойні $ 132,7 млн. До того ж мейджор убезпечив себе тим, що виділив на зйомки третьої частини $ 75 млн, що вдвічі менше бюджету «Ангелів і демонів ». 



На третє місце опустився сиквел «Джека Річера» - екранізація ще однієї книги, яка не зуміла залучити належної уваги аудиторії. Минулий вікенд приніс фільму Едварда Цвіка $ 9,6 млн, і поки в активі у нього є лише $ 39,7 млн ​​при бюджеті в $ 60 млн. Єдине, що, за словами критиків, може запропонувати друга частина, так це Тома Круза. Правда, весь хронометраж доводиться дивуватися, чи не є часом Річер братом-близнюком Ітана Ханта, аж надто схожі їх нездійсненні місії.



Четверта позиція залишилася за трилером «Аудитор», яка заробила додаткові $ 8,5 млн. Результати стрічки з Беном Аффлеком в головній ролі цілком стерпні - $ 61,3 млн в домашньому прокаті і $ 20,7 млн ​​за межами США. 



Замикає п'ятірку кращих єдиний представник жанру хоррор в північноамериканських кінотеатрах, черговий сиквел - жахливчик «Віджа. Походження Зла». Любителі полоскотати собі нерви принесли в скарбничку картини Майка Фленегана ще $ 7,1 млн, і тепер вона може похвалитися сумою $ 24,6 млн, втричі більшою її виробничого бюджету ($ 9 млн). Цікаво, що з усіх фільмів, представлених у топ-5, «Прокляття дошки диявола» отримало кращу оцінку від критиків, які вважали хоррор воістину страшним і вельми продуманим видовищем.

Переглядів: 746 | Додав: Elnino | Теги: Джек Річер 2, США, Віджа 2, Хелловін Медеї, касові збори, Інферно, новини, аудитор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |