RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Січень » 3 » Marvel знайшла нову Залізну людину?
12:17
Marvel знайшла нову Залізну людину?
Портал Movieweb ділиться цікавими чутками про долю кіновсесвіту Marvel. Згідно поки непідтвердженій інформації, в 2019 році студія може випустити на екрани четвертий фільм про Залізну людину, в якому відбудеться заміна виконавця головної ролі.

Контракт Роберта Дауні-молодшого був розрахований тільки на фільми про Месників, але в жовтні минулого року він погодився на участь у блокбастері «Перший месник: Громадянська війна». У випадку, якщо угода з актором не буде продовжена, його остання поява на екранах відбудеться в картині «Месники: Війна нескінченності. Частина 2 », яка закриє Третю фазу розвитку кіновсесвіту 3 травня 2019.



За чутками, новим виконавцем ролі Залізної людини може стати Тай Сімпкінс, який зіграв юного винахідника Харлі Кінера в третьому фільмі про пригоди Тоні Старка. У 2012 році актор уклав з Marvel контракт відразу на три картини, а на момент старту зйомок квадріквелу йому виповниться 17 років. У послужний список Сімпкінса входять такі фільми, як «Війна світів», «Як малі діти», «Дорога змін», «Астрал». Наступного літа його можна буде побачити на екранах в блокбастері «Світ Юрського періоду».
Переглядів: 864 | Додав: Elnino | Теги: Marvel, Залізна людина, Роберта Дауні-молодший | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |