RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Січень » 16 » Marvel поверне собі права на «Фантастичну четвірку»?
19:18
Marvel поверне собі права на «Фантастичну четвірку»?
Портал Bleeding Cool ділиться цікавими чутками про перезавантаження франшизи «Фантастична четвірка». За відомостями інсайдерів, керівництво студії 20th Century Fox залишилося розчароване результатом роботи Джошуа Транки.

Як повідомляється, минулого року боси кінокомпанії навіть шукали заміну режисерові і сценаристам проекту. Представник студії, який побажав залишитися невідомим заявив про те, що на даний момент фільм являє собою «швидше сиквел" Хроніки ", ніж" Фантастичну четвірку "», а головні герої збираються в команду лише в самому фіналі.

За чутками, кінокомпанія планує провести дорогі дозйомки і вже приступила до будівництва декорацій в Луїзіані. Такі проблеми з фільмом можуть пояснити той факт, що керівництво студії досі не представило публіці жодного офіційного промо-матеріалу блокбастера.



Кінокомпанія вже призначила дату релізу сиквела на 14 липня 2017 року. Якщо перший фільм перезавантаженої франшизи провалиться в прокаті, студія може спробувати зберегти акторський склад, але передати проект в руки іншого режисера, який повинен буде виправити помилки Транки. Як повідомляється, боси компанії також розглядають можливість організації кросовера «Фантастичної четвірки» з «Людьми Ікс». Якщо і цей хід не допоможе франшизі, студія Fox може повернути частину прав на популярних героїв коміксів компанії Marvel. Торік керівництво Marvel вступило у відкритий конфлікт з 20th Century Fox, прийнявши рішення зупинити випуск коміксів про знамениту команду супергероїв.



Українська прем'єра «Фантастичної четвірки» запланована на 6 серпня 2015 року.
Переглядів: 634 | Додав: Elnino | Теги: Фантастична четвірка, Marvel, новини, 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |