RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 9 » Marvel пояснить червону руку C-3PO
17:45
Marvel пояснить червону руку C-3PO
Компанія Marvel має намір пояснити появу червоної руки у робота C-3PO, яка була помічена на концепт-артах до фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили".

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, у грудні 2015 року, перед прем'єрою картини, Marvel випустить графічну новелу під назвою "Journey to Star Wars: The Force Awakens", в якій і дасть відповідь на питання фанатів. "Це чудова історія. Одного разу я побачив фотографію дроїда з червоною рукою і з подивом подумав:" Треба ж, я та людина, якій належить пояснити її походження ", - прокоментував автор коміксу Джеймс Робінсон.



Нагадаємо, що компанія Walt Disney, що володіє Marvel і студією Lucasfilm має намір створити комплексний і взаємопов'язаний всесвіт "Зоряних воєн", до якого увійдуть не тільки нові фільми, але й графічні новели, ігри, книги і так далі. Фільм "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" дасть старт цьому грандіозному проекту. 
Переглядів: 532 | Додав: Elnino | Теги: C-3PO, Marvel, Епізод 7, Зоряні війни: Пробудження сили, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |