RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 27 » Marvel пояснила вибір Тільди Свінтон на роль Стародавнього
11:25
Marvel пояснила вибір Тільди Свінтон на роль Стародавнього
Студія Marvel відреагувала на критику на адресу творців фільму "Доктор Стрендж", які вважали недоречним вибір Тільди Свінтон на роль Стародавнього - наставника головного героя. Заяву з цього приводу наводить видання Mashable.

"Marvel завжди демонструвала свою прихильність до різноманітності кастингових рішень і незмінно руйнувала стереотипи, які найчастіше суперечили першоджерелам, щоб розвивати свій кінематографічний всесвіт. Що стосується Стародавнього, то це прізвисько було у кількох персонажів, щось на зразок титулу, який передавався з плином часу, і в цьому конкретному випадку ми вибрали кельтський архетип. ми дуже пишаємося, що цей унікальний образ погодилася втілити на екрані неймовірно талановита Тільда ​​Свінтон ("Великий сплеск"), яка розділила знімальний майданчик з надзвичайно різноманітним акторським складом ", - йдеться в коментарі.



На думку деяких експертів, вибір Свінтон в якості виконавиці ролі Стародавнього, який в оригінальному коміксі є вихідцем з Тибету, може пояснюватися цілком практичними міркуваннями. Так як ставка на актора з тибетськими корінням може викликати непередбачену реакцію у китайської влади, що цілком може позначитися на зборах картини на одному з найбільших кіноринків світу.
Переглядів: 653 | Додав: Elnino | Теги: Стародвній, Доктор Стрендж, новини, Тільда Свінтон, Marvel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |