RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 26 » Marvel перезапустить «Блейда» з іншим головним героєм
13:38
Marvel перезапустить «Блейда» з іншим головним героєм
Студія Marvel планує перезапустити франшизу "Блейд" з іншим головним героєм. Про це повідомляє з посиланням на свої джерела видання BleedingCool.

Стверджується, що в центрі сюжету виявиться 16-річна Феллон Грей з Орегона. Вона зірка свого класу і загальна улюблениця. Однак її не покидає відчуття, що в її житті є щось ще, щось страшне. І коли маленьке містечко Феллон піддається нападу, і страхітливі надприродні істоти починають полювати за нею, вона зрозуміє, в чому справа. Але найбільш вражаючим відкриттям стане її власний батько Ерік Брукс, якого нечисть всіх мастей знає як Блейда.

Видання підкреслює, що саме зацікавленістю Marvel в екранізації пояснюється затримка з випуском нової серії коміксів про супергероя. Природно, на момент написання даної замітки ця інформація була лише слухом, тому ставитися до неї варто з відомою часткою недовіри.



Нагадаємо, що актор Уеслі Снайпс, який зіграв Блейда в трьох фільмах раніше заявляв, що у нього були зустрічі з представниками Marvel з приводу можливого перезапуску франшизи, але ніяких офіційних анонсів з цього приводу поки не послідувало.

Картина "Блейд 3: Трійця" була випущена в 2004 році. Вона провалилася в прокаті, зібравши всього 128 млн., доларів при виробничому бюджеті в 65 мільйонів доларів.
Переглядів: 473 | Додав: Elnino | Теги: Блейд 4, фільм, Уеслі Снайпс, новини, Marvel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |