RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 26 » Marvel перетворила Капітана Америку в агента Гідри
16:56
Marvel перетворила Капітана Америку в агента Гідри
Компанія Marvel зважилася на безпрецедентний крок - перетворити одного з головних американських суперегеров Капітана Америку в лиходія. Як повідомляє видання The Wrap, сталося це в коміксі Captain America: Steve Rogers # 1, який був представлений 25 травня 2016 року.

У цьому випуску було заявлено, що в дійсності Стів Роджерс підтримував нацистів і був таємним агентом Гідри. Як уточнив відповідальний редактор Marvel Том Брівурт, настільки суперечлива ідея була запропонована автором Ніком Спенсером. "У другому випуску ми зробимо свого роду подорож в минуле, щоб дізнатися, яким чином так сталося. Поки я не можу сказати вам більше, так як не хочу позбавляти шанувальників коміксів сюрпризу. Але запевняю вас, що читачі отримають можливість з'єднати всі крапки і простежити історію героя по залишених нами хлібним крихтам. у будь-якому випадку, це одна з найбільш фундаментальних змін в історії одного з найбільш шанованих героїв у всесвіті Marvel, який тепер став глибоко законспірованим агентом Гідри ", - прокоментував він.



Звістка про перехід Стіва Роджерса на "темну сторону" вже викликала обурення в соціальних мережах. Шанувальники Капітана Америки організували масштабну акцію протесту, супроводжуючи свої обурені коментарі хештегом #SayNoToHYDRACap.
Переглядів: 587 | Додав: Elnino | Теги: Гідра, Marvel, Капітан Америка, новини, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |