RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 11 » Marvel перенесе прем'єру фільму «Нелюди»
23:36
Marvel перенесе прем'єру фільму «Нелюди»
Студія Marvel, найімовірніше, переносить прем'єру фільму "Нелюди", заснованого на серії популярних коміксів. Як повідомляє видання Collider, таку несподіване заяву зробив на прес-конференції глава компанії Кевін Фейдж.

"З тих пір як ми анонсували" Фазу Три ", ми додали до списку наших героїв Людину-павука, що стала для нас надзвичайно важливим переворотом. Ми додали Людину-мураху, і це стало значним і забавним доповненням всієї історії. Крім цього, компанія Walt Disney оголосила про зйомки п'ятого "Індіани Джонса". Так що, я вважаю, прокатний графік буде змінений. Наскільки серйозна буде ревізія, поки не можу вам сказати ", - прокоментував він.



На запитання кореспондента, чи не пов'язане рішення перенести прем'єру з тим, що герої коміксу вже з'являлися в телевізійному серіалі, Фейдж відповів негативно. "Ні, це всього лише питання часу", - підкреслив він.

Нагадаємо, що "Нелюди" були заявлені спочатку на листопад 2018 року, а потім Marvel оголосила нову дату 12 липня 2019 року.

На момент написання даної замітки у проекту не було режисера і затвердженого акторського складу. Сам Кевін Фейдж значився одним і продюсерів фільму.
Переглядів: 697 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Marvel, Кевін Фейдж, Нелюди, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |