RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 24 » Marvel і Sony знайшли нового Пітера Паркера
10:44
Marvel і Sony знайшли нового Пітера Паркера
Офіційний сайт Marvel поспішає порадувати численну армію шанувальників Людини-павука. Неабияк тривалі пошуки нового виконавця ролі Пітера Паркера нарешті закінчені.

Як повідомляється, роль знаменитого героя коміксів отримав Том Холланд. На босів Marvel і Sony справили найприємніше враження робота юного актора на кінопробах і його гра в «Неможливому», «Вовчій залі» (Wolf Hall) і прийдешній драмі «У серці моря».

Нагадаємо, що голлівудські студії уклали угоду про спільну опіку над Людиною-павуком в лютому цього року. Згідно поки непідтвердженою інформацією, перша поява Холланда в образі Пітера Паркера може відбутися вже в блокбастері «Розкол месників», що виходить в український прокат 6 травня 2016. Прем'єра сольного фільму про Людину-павука запланована на 28 липня 2017 року.



Marvel і Sony також офіційно оголосили про призначення Джонатана Воттса режисером сольника Спайдермена. Фільммейкер початківець на початку цього року успішно виступив зі своїм трилером «Поліцейська тачка» на фестивалі незалежного кіно «Санденс».

«Людина-павук» залишається найуспішнішою франшизою в історії студії Sony. П'ять фільмів про цього супергероя заробили в світовому прокаті більше $ 4 млрд.
Переглядів: 554 | Додав: Elnino | Теги: Том Холланд, Людина-павук, спайдермен, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |