RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 12 » «Марсіянин» утримався в лідерах домашнього прокату
20:40
«Марсіянин» утримався в лідерах домашнього прокату
За минулий уїкенд (9-11 жовтня) в топ-5 бокс-офісу США зміг увірватися всього один новачок прокату, а лідирувати в фінансовому рейтингу продовжують всі ті ж фільми.

Перше місце залишилося за науково-фантастичною драмою Рідлі Скотта «Марсіянин» - на цих вихідних Метт Деймон в образі метикованого вченого Марка Уотні зміг заробити ще $ 37 млн. Таким чином, за два прокатні тижні фільм зібрав значні $ 108,7 млн.

Після того, як кілька останніх проектів Скотта («Радник » і «Вихід: Царі і боги») не здобули оглушливого успіху в прокаті, поціновувачі творчості режисера з нетерпінням чекали, що ж він зможе показати в «Марсіянині». Ставки були високі, і Скотт не прогадав, задавшись метою зняти справжнє кіно про космос, використавши при цьому мінімум комп'ютерної графіки.



Не поспішає покидати другу позицію фінансового заліку анімаційний фільм Геннді Тартаковського «Монстри на канікулах 2». На минулих вихідних за те, щоб подивитися на нові пригоди Дракули в компанії його веселих і жахливих друзів, глядачі віддали $ 20,3 млн. Всього ж мультик заробив в домашньому прокаті $ 116 8 млн. Враховуючи високі збори анімації, вже можна говорити про те, що Sony почне роботу над третьою частиною, проте Тартаковський в недавньому інтерв'ю зізнався журналістам, що до роботи над триквелом він не повернеться.



Про те, щоб повторити успіх «Монстрів на канікулах 2», новачкові прокату - фільму «Пен: Подорож в Нетландію» - залишається лише мріяти. Розрахований спочатку на сімейну аудиторію проект зміг покласти в свою скарбничку всього $ 15,5 млн. Керівництво Warner Bros. покладало на картину Джо Райта великі надії, а на виробництво стрічки було витрачено $ 150 млн (у того ж «Марсіянина» - $ 108 млн). Критики відразу поспішили порівняти «Пена» з проектами «Фантастична четвірка» і «Земля майбутнього», які опинилися у підсумку в списку найбільш провальних фільмів літа за версією видання Forbes.



Четверте місце другий тиждень поспіль утримує комедія Ненсі Майерс «Стажер». Дует Роберта Де Ніро і Енн Хетеуей продовжує привертати глядачів: на цьому тижні фільм отримав від вдячних шанувальників ще $ 8,7 млн, довівши суму загальних зборів до цифри $ 49,6 млн. І хоча новий проект Майерс в чомусь схожий по атмосфері з іншими її роботами , блискуча гра Де Ніро і Хетеуей, ненав'язлива філософія і хороша порція гумору зробили свою справу - глядачі продовжують йти на «Стажера» в кінотеатри, і з усієї десятки лідерів бокс-офісу саме цей фільм показав найменший спад за кількістю глядачів за минулий тиждень - 25 , 9%.



Замикає топ-5 північноамериканського бокс-офісу трилер Дені Вільнева «Найманка». У минулий вікенд картина, навколо якої вже піднімається оскарівський галас, зібрав додаткові $ 7,4 млн. Разом в гаманці у фільму про боротьбу з мексиканськими наркокартелями значиться $ 26,7 млн. «Найманка» зібрала захоплені відгуки критиків, які відзначили, що роботу Вільнева можна віднести до числа тих проектів, що приковують до себе увагу глядача від вступних до фінальних титрів.

Переглядів: 617 | Додав: Elnino | Теги: ПЕН, Найманка, касові збори, Марсіянин, Монстри на канікулах 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |