RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 27 » «Марсіянин» повернувся в лідери американського прокату
00:22
«Марсіянин» повернувся в лідери американського прокату
На минулих вихідних в топі-5 північноамериканського бокс-офісу відбулася рокіровка: два лідери минулого тижня помінялися місцями. А от новачки прокату встигли розчарувати заокеанських глядачів, і лише одна з прем'єр зуміла пробитися до п'ятірки кращих.

Першим місцем і сумою $ 15,9 млн., може похвалитися науково-фантастична драма Рідлі Скотта «Марсіянин». Всього ж безжурний ботанік Марк Уотні зумів заробити в домашньому прокаті $ 166,4 млн. Фільм, який зараховується деякими критиками до числа кращих робіт Скотта, продовжує утримувати лідерські позиції ось уже четвертий тиждень поспіль.



На одну сходинку опустився переможець минулого тижня - пригодницька комедія Роба Леттермана «Страшилки». Коли в 90-і роки в друк почали виходити розповіді Р.Л. Стайна з однойменної серії, вони відразу стали користуватися успіхом у читачів. Студія Sony вирішила відкрити нинішньому поколінню світ, вигаданий Стайном, і не прогадала. За минулий уїкенд фільм, що увібрав в себе елементи багатьох оповідань серії, поклав у свою скарбничку ще $ 15,5 млн., (всього за два прокатні тижні «Страшилки» заробили $ 43,7 млн.). Швидше за все, фільму Леттермана буде під силу окупити свій виробничий бюджет в $ 58 млн навіть у рідних кінотеатрах.



Третю сходинку фінансового рейтингу зберегла за собою драма Стівена Спілберга «Шпигунський міст», завершивши вихідні з результатом $ 11,4 млн. Таким чином, четвертий за рахунком спільний проект прославленого режисера і не менш прославленого актора Тома Хенкса може похвалитися домашніми зборами в $ 32,6 млн. Глядачі, що подивилися картину, відзначили блискучу гру Хенкса і Марка Райленса. Впадає у вічі й те, що «Шпигунський міст», що зачіпає досить спірні теми патріотизму та справедливості, несе на собі печатку Спілберга. Все, починаючи від декорацій і закінчуючи костюмами головних героїв, виглядає, як мовиться, на мільйон доларів. Орієнтуючись переважно на старше покоління, легендарний фільммейкер зняв фільм, який, незважаючи на свій серйозний посил, навряд чи змусить когось нудьгувати.



Єдиним новачком, який зумів пробратися в топову п'ятірку бокс-офісу, виявився фільм «Останній мисливець на відьом» з Віном Дізелем в головній ролі. Творці стрічки напевно розраховували на кращий результат, ніж $ 10,8 млн., особливо з урахуванням того, що лише на зйомки фільму було витрачено близько $ 80 млн. Збори стрічки Брека Ейснера виявилися нижчими самих песимістичних прогнозів. Можливо, провиною всьому такі картонні персонажі і безглузді діалоги, що навіть харизма Дізеля і армія його відданих шанувальників не змогли врятувати «Останнього мисливця на відьом» від провалу в дебютний вікенд. З такими результатами Lionsgate напевно задумається над тим, чи варто все-таки обмежитися однією частиною і не планувати сиквел, про який деякий час тому говорив Він Дізель. Хоча у стрічки Ейснера ще залишаються шанси показати себе з кращого боку у світовому прокаті.



Не збирається здавати позиції анімаційний фільм Геннді Тартаковського «Монстри на канікулах 2». Минулі вихідні ознаменувалися для Дракули і компанії додатковою сумою в $ 9 млн. Вже п'ятий тиждень продовження перших «Монстрів» збирає в залах кінотеатрів любителів веселого сімейного кіно, і на даний момент в скарбничці у проекту лежить $ 148,3 млн. На відміну від «Останнього мисливця на відьом», мешканці п'ятизіркового готелю «Трансільванія» цілком можуть розраховувати на ще один фільм зі своєю участю.

Переглядів: 806 | Додав: Elnino | Теги: Марсіянин, страшилки, новини, Міст шпигунів, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |