RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 2 » «Марсіянин» залишився в лідерах американського прокату
18:32
«Марсіянин» залишився в лідерах американського прокату
Останній жовтневий уїкенд, що ознаменувався святкуванням Хеллоуїна в США, не виправдав очікувань американських прокатників. Фільми з топу-12 зуміли зібрати всього $ 62 млн, що є найгіршим результатом за весь 2015 рік. Не тішить і той факт, що ось уже третій тиждень поспіль не можуть показати себе гідно дебютанти прокату.

Кому від цього живеться краще, так це «Марсіянину». Науково-фантастична драма Рідлі Скотта продовжує поповнювати свою скарбничку. За минулі вихідні фільм зібрав $ 11,4 млн. Всього ж Марк Уотні, який здатний з підручних матеріалів створити диво навіть на Червоній планеті, заробив $ 182,8 млн. «Марсіянин», який удостоївся переважно позитивних відгуків критиків, відмінно показує себе і на міжнародній арені: там у стрічки Скотта мається $ 428, 4 млн., (з урахуванням домашніх зборів).



Друга позиція у фінансовому рейтингу залишилася за комедією Роба Леттермана «Страшилки». Фільм додав до вже наявної суми додаткові $ 10,2 млн., а в цілому монстри з книг письменника Р.Л. Стайна змогли налякати глядачів на $ 57,1 млн.



Трійку лідерів фінансового заліку, як і на попередньому тижні, замикає драма Стівена Спілберга «Шпигунський міст» з результатом $ 8,1 млн. Фільм вже встиг окупити в домашньому прокаті свій виробничий бюджет в $ 40 млн, і зараз в скарбничці Спілберга і компанії мається сума $ 45,2 млн. Стрічка привертає увагу глядача буквально з перших же секунд. 



Не здає свої позиції і анімаційна стрічка Геннді Тартаковського «Монстри на канікулах 2». На минулих вихідних Дракула і його друзі опинилися в кінотеатрах як не можна до речі і поповнили свою скарбничку на $ 5,8 млн. Всього ж другі «Монстри» мають зараз значні $ 156 млн. Картина ось уже шостий тиждень поспіль залишається в топ-5 бокс-офісу, продовжуючи збирати повні кінозали. Можливо, причиною тому є відсутність конкуренції в сегменті анімації. Але не варто забувати і про те, що як критики, так і глядачі залишилися задоволені роботою Тартаковського, назвавши її веселою, але в той же час трішки філософською сімейною комедією.



І нарешті, єдиним новачком прокату, якому вдалося пробитися до п'ятірки лідерів північноамериканського бокс-офісу, стала комедійна драма Джона Уеллса «Шеф Адам Джонс». Сама історія, розказана у фільмі, навряд чи здивує кіноманів - шеф-кухар, який загубив свою кар'єру наркотиками і гординею, вирішує повернутися і довести всім, що йому під силу домогтися третьої мішленовської зірки для свого ресторану. Варто сказати, що самого шеф-кухаря зіграв Бредлі Купер, але навряд чи актор опинився задоволений результатом проекту - всього $ 5 млн у дебютний вікенд. Та й критики залишилися не в захваті від «Шефа», зазначивши, що робота Уеллса сповнена штампів і не несе в собі ніякого посилу. Режисерові і компанії вже наступного тижня напевно доведеться покинути топ-5, адже в американських кінотеатрах відкриється чергова частина бондіани - «007: Спектр».

Переглядів: 674 | Додав: Elnino | Теги: страшилки, касові збори, Шеф Адам Джонс, Марсіянин, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |