RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 2 » Маркус Ніспел стане режисером хоррору про морського монстра
12:10
Маркус Ніспел стане режисером хоррору про морського монстра
Як повідомляє The Hollywood Reporter, студії White Sands Pictures і Blue Box International об'єднають зусилля в роботі над хоррором Stowaway.

Режисерське крісло фільму займе Маркус Ніспел («Конан-варвар»), що придумав сценарій фільму жахів разом з Юхані Нурмі, Скоттом Сендлером і Коннором Коулбруком. У центрі сюжету - недавно заручена жінка, яка відправляється у морську подорож з ідилічною родиною свого нареченого. Однак незабаром головна героїня виявляє, що на самому дні океану зберігається страшний секрет про її майбутніх родичів.

«Після перезавантаження" Техаської різанини бензопилою "і" П'ятниці 13 "я вирішив створити абсолютно нову франшизу, - заявив Ніспел. - Глядачі скучили за оригінальними ідеями для фільмів про монстрів. Гуманоїд, що завдає ударів з глибин морської безодні, зможе викликати у публіки справжній первісний страх. Це чудовисько не тільки встане в один ряд з культовими персонажами фільмів жахів, але і допоможе нам дати нове життя жанру клаустрофобних морських хоррорів ».



Роботу над створенням зовнішнього вигляду монстра очолить майстер по гриму і спецефектів Майк Елізальде, який в 2009 році отримав номінацію на «Оскар» за фільм «Хеллбой 2: Золота армія». Продюсерські функції візьмуть на себе Стефан Бруннер і Юрген Штрауб.
Переглядів: 515 | Додав: Elnino | Теги: Маркус Ніспел, Blue Box, новини, морський монстр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |