RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 24 » Марк Стронг оголосив про відмову Деніела Крейга від ролі Джеймса Бонда
19:52
Марк Стронг оголосив про відмову Деніела Крейга від ролі Джеймса Бонда
Деніел Крейг більш не збирається повертатися до образу агента 007. Про це розповів в інтерв'ю виданню ShortList колега і близький друг британського актора Марк Стронг. "Вважаю, що він завершив свою епопею з Бондом", - сказав він.

За словами Стронга, він із задоволенням зіграв би лиходія в одній з частин "бондіани" в тому випадку, якщо б роль головного героя, як і раніше виконував Крейг. "Швидше за все, цьому вже не судилося збутися", - додав актор. У той же час він пообіцяв спробувати переконати свого друга не кидати франшизу. "Я дуже постараюся, вже повірте. Зроблю все, що від мене залежить. Але в прийнятті таких рішень беруть участь сили куди більш значущі, ніж ми", - уточнив він.

Нагадаємо, що сам Крейг незадовго до виходу в прокат фільму "007: Спектр" стверджував в одному з інтерв'ю, що не хоче навіть думати про повернення до ролі Джеймса Бонда в найближчі роки. Студія MGM, якій належать права на персонажа, поки не уточнювала своїх планів з цього приводу.



Фільм "007 Спектр" заробив в світовому прокаті близько 900 мільйонів доларів, тобто значно менше, ніж попередній епізод "бондіани". Критики також виявилися менш прихильні, що позначилося на рейтингу кінопроекту. У списку "топ 100 кращих фільмів за рік" фільму не вдалося навіть увійти до першої двадцятки.
Переглядів: 622 | Додав: Elnino | Теги: 007, кіно, Марк Стронг, Джеймс Бонд, Деніел Крейг, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |