RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 14 » Марк Руффало зіграє ще як мінімум в 4 фільмах Marvel
18:03
Марк Руффало зіграє ще як мінімум в 4 фільмах Marvel
В інтерв'ю журналістам Collider Марк Руффало висловив інтерес до екранізації коміксу «Планета Халка», але зазначив, що на даний момент реалізація цієї сюжетної лінії в рамках сольного фільму про Брюса Беннера не є можливою.

«Права на сольники Халка належать студії Universal, - зазначив актор. - Marvel поки не вдається повернути їх назад. Я не думаю, що у кінокомпаній існують якісь нездоланні розбіжності, але поки я не можу сказати, коли це питання буде вирішено остаточно.

Після "Ери Альтрона" у мене в контракті залишаться ще чотири фільми, але цим справа може і не обмежитися. Поки я не знаю, чи з'явиться мій герой в "Громадянській війні". Іноді в цьому кіновсесвіті ситуація складається так, що ти дізнаєшся про свою участь у фільмі в останню хвилину. Бути може, вони також захочуть використовувати Халка в сюжетах проектів про інші супергероїв. Не варто виключати і його участі в подіях "Війни нескінченності" ».



Як повідомляється, босів Marvel і Disney не влаштовує те, що кінокомпанія Universal зберігає за собою права на дистрибуцію сольних фільмів про Брюса Беннера. За чутками, у разі провалу переговорів елементи сюжету «Планети Халка» можуть бути використані в сиквелі «Вартових Галактики».
Переглядів: 442 | Додав: Elnino | Теги: Marvel, Планета Халка, ера Альтрона, Марк Руффало | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |