RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 31 » Марк Міллар мріє побачити фільм про Мочилку
20:26
Марк Міллар мріє побачити фільм про Мочилку
Творець коміксу «Пипець» Марк Міллар оголосив журналістам порталу Joblo про те, що він не втрачає надії побачити сольний фільм про Мочилку.

«У нас із режисером Метью Воном є одна божевільна ідея для цього проекту, - зазначив Міллар. - Іноді я навіть замислююся про те, чи готовий буде світ до такого божевілля ... На тлі сольника Мочилки "Пипець" буде виглядати невинною мультиком на кшталт "У пошуках Немо". Ми з Меттью якось обговорювали перспективи цього проекту в пабі. Але одна справа говорити про нього за кухлем пива, а інша - всерйоз задуматися про реалізацію настільки божевільної витівки.

Забавно, що Мочилка випередила свій час, з'явившись на екранах ще до стрімкого зростання популярності крутих жіночих персонажів з фільмів "Голодні ігри" і "Ханна. Досконала зброя". Тепер настав ідеальний момент для того, щоб зняти спін-офф про цю героїню ».



Сиквел «Пипця» не зміг повторити успіху першого фільму, ледь окупивши свій 28-мільйонний бюджет. Студія вирішила заморозити роботу над триквелом, а в серпні минулого року Хлоя Грейс Морец зізналася, що їй навряд чи коли-небудь вдасться повернутися до образу Мочилки.
Переглядів: 551 | Додав: Elnino | Теги: Мочилка, новини, Убивашка, фільм, Марк Міллар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |