RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 9 » Марк Міллар дав добро на екранізацію «Спадщини Юпітера»
19:00
Марк Міллар дав добро на екранізацію «Спадщини Юпітера»
Відомий шотландський автор коміксів Марк Міллар об'єднається з маститим американським продюсером Лоренцо ді Бонавентура для створення повнометражної адаптації графічного роману Jupiter's Legacy, повідомляє The Hollywood Reporter. В даний час Марк і Лоренцо ведуть переговори зі сценаристами, яким можна було б довірити цей супергеройський опус.

Останній фільм по роботах Міллара, шпигунський трилер «Kingsman: Секретна служба», зібрав у світовому прокаті близько $ 370 млн, однак до «Спадщини Юпітера» автор свідомо не підпускав голлівудських продюсерів. До теперішнього моменту. Тим часом, на думку прихильників творінь Марка, Jupiter's Legacy є однією з кращих його робіт.



В оригіналі йдеться про нащадків супергероїв. Нове покоління не зуміло виправдати надій власних батьків і присвятило своє життя якимось зовсім героїчним речам. «У нас є залишки цих олдскульних супергероЇв і є їх недолугі діти, які запалюють в сучасному Лос-Анджелесі, - розповів Міллер джерелу. - Весь свій час недолуга молодь витрачає на зйомки в рекламі і тусовках в честь відкриттів нічних клубів ». За словами Ді Бонавентури, у цього проекту є потенціал серйозної сімейної саги з неабиякими, майже шекспірівськими пристрастями.
Переглядів: 460 | Додав: Elnino | Теги: новини, фільм, Спадщини Юпітера, Марк Міллар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |