RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 23 » Марк Хемілл передбачив перехід Люка на Темну сторону Сили
20:37
Марк Хемілл передбачив перехід Люка на Темну сторону Сили
Після виходу фільму "Зоряні війни: Епізод 5 - Імперія завдає удару" Марк Хемілл пропонував Джорджу Лукасу перетворити Люка Скайуокера в сітха. Як повідомляє видання Collider, про це сам актор розповів у відеоінтерв'ю, записаному в 2005 році.

"Було б забавно спробувати таке зіграти. Мені здавалося логічним, що саме в цьому напрямку має розвиватися історія. Я повинен був повернутися, і моєю метою міг стати Хан Соло. Припустимо, я повинен був убити його або вбити принцесу, або якогось іншого популярного персонажа. Такий сюжетний поворот в дусі старої школи, як у фільмах часів Другої світової війни ", - сказав тоді Хемілл. За словами виконавця ролі Люка Скайуокера, Лукас не погодився з його доводами.



Але найцікавіше, що одним зі співрозмовників актора в той момент був режисер Джей Джей Абрамс, який тоді не міг ще припускати, що одного разу займе пост режисера нового епізоду "Зоряних воєн". Цілком можливо, він скористався однією з ідей Марка Хемілла під час роботи над картиною "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили".

Це стане ясно після прем'єри сьомого епізоду, яка відбудеться 17 грудня 2015 року. Значення партії Хемілла тримається в строгому секреті. Його героя не виявилося ні на фінальному постері фільму, ні в сюжетному ролику.
Переглядів: 1000 | Додав: Elnino | Теги: люк, Марк Хемілл, Зоряні Війни, новини, Джей Джей Абрамс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |