RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 10 » Маріса Томей зіграє тітку Пітера Паркера
00:38
Маріса Томей зіграє тітку Пітера Паркера
Пітер Паркер з нової версії "Людини-павука", яка буде створена спільними зусиллями Sony Pictures і Marvel, знайшов Тітоньку Мей. Як повідомляє видання Variety, цю роль зіграє популярна актриса Маріса Томей.

На момент написання даної замітки не уточнювалося, чи передбачає її контракт участь в одному сольному фільмі, або ж актриса підписала довгострокову угоду. Нагадаємо, що роль самого Пітера Паркера виконає 19-річний британський актор Том Холленд, знайомий глядачам за фільмами "Неможливе" і "Лок". Постановником фільму, у якого поки немає затвердженого сценарію, стане Джонатан Уоттс, творець випущеного в 2015 році трилера "Поліцейська машина".



За умовами угоди, укладеної Sony Pictures і Marvel, нова Людина-павук буде представлена глядачам у фільмі "Перший месник 3: Розкол месників", а в 2017 році він стане героєм сольного фільму, який зніме Sony Pictures.

Що стосується Маріси Томей, то глядачі могли запам'ятати її за такими фільмами, як "Чотири кімнати", "Управління гнівом", "Рестлер", "Мій кузен Вінні" ... За роль в останньому вона була удостоєна премії Американської Кіноакадемії. У загальній складності у актриси три номінації на "Оскар".
Переглядів: 645 | Додав: Elnino | Теги: Людина-павук, Маріса Томей, тітонька Мей, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |