RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Серпень » 23 » Макконахі запропонували роль в «Протистоянні»
12:51
Макконахі запропонували роль в «Протистоянні»
Макконахі запропонували роль в «Протистоянні» 
Лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі («Далласскій клуб покупців») отримав запрошення приєднатися до акторського складу екранізації роману Стівена Кінга «Протистояння», повідомляє The Wrap. 

У лютому роботу над проектом очолив Джош Бун («Винні зірки»), сценарій якого вже отримав схвалення Короля жахів. Бун розраховує представити на суд глядачів тригодинний фільм з рейтингом R. 

Спочатку Джош бачив Макконахі в ролі протагоніста Стю Редмана. Тепер інсайдери повідомляють, що Меттью може зіграти лиходія Рендалла Флегга. З чуток, творці фільму готові запропонувати акторові самостійно вибрати сторону в знаменитій історії про протистояння сил добра і зла. 

«Протистояння» вже ставало основою мінісеріала каналу ABC, який виграв в 1994 році дві премії «Еммі». Образ Редмана втілив Гарі Сініз, а Флегга зіграв Джеймі Шерідан. 

На даний момент Макконахі також веде переговори зі студією Black Bear Pictures, що запропонувала акторові роль в заснованій на реальних подіях картині «Золото». Сценарій Патріка Мессета і Джона Зінмена розповість про скандал навколо компанії Bre-X Minerals, що оголосила в 1993 році про виявлення великої золотоносної жили в джунглях Індонезії. Керівництву канадської корпорації вдалося підняти ціну своїх акцій в десятки разів, але в 1997 році з'ясувалося, що інформація про незчисленні запаси родовища золота була помилковою. 

У листопаді актора можна буде побачити на екранах в блокбастері Крістофера Нолана «Інтерстеллар».
Переглядів: 611 | Додав: Elnino | Теги: Протистояння, Роль, Метью Макконахі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |