RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 9 » Майклу Фассбендеру запропонована головна роль у «Сніговику»
17:53
Майклу Фассбендеру запропонована головна роль у «Сніговику»
Майкл Фассбендер отримав пропозицію зіграти головну роль в екранізації твору норвезького письменника Ю Несбьо "Сніговик". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.
Нагадаємо, що твір входить в серію романів, в яких головним героєм є детектив Гарр Хоул. Йому доручено розслідувати серію загадкових вбивств заміжніх жінок з добропорядних родин. На місці злочину вбивця залишає своєрідну візитну картку - сніговика, зліпленого з першого снігу.



Вперше про готовність британської студії Working Title Films екранізувати твір Несбьо було заявлено ще в 2011 році. Тоді постановником числився Мартін Скорсезе. Проте пізніше метр відмовився від цього проекту через конфлікт знімальних графіків, незважаючи на те, що сам Ю Несбьо наполягав на його кандидатурі.

Нині режисером картини призначений Томас Альфредсон, в активі якого такі фільми, як "Впусти мене" і "Шпигуне, вийди геть!". Цілком можливо, що дію фільму буде перенесено з Норвегії в іншу країну. Терміни робіт і можливий прокатний графік поки не уточнюються.
Що стосується Майкла Фассбендера, то в 2016 році глядачі побачать його відразу в декількох кінопроектах, серед яких екранізація гри "Кредо вбивці" і екранізація коміксів "Люди Ікс: Апокаліпсис".
Переглядів: 576 | Додав: Elnino | Теги: Ю Несбьо, Майкл Фассбендер, фільм, новини, Сніговик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |