RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 15 » Майкл Шеннон заснув під час показу «Бетмена проти Супермена»
13:04
Майкл Шеннон заснув під час показу «Бетмена проти Супермена»
Майкл Шеннон, який виконав роль генерала Зода у фільмі "Людина зі сталі", поділився своїми враженнями від картини "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" з кореспондентами компанії Fabdango. Актор зізнався, що не зміг додивитися фільм Зака ​​Снайдера до кінця.

 "Цим питанням ви створите мені проблеми, - сказав Шеннон. - Але люди вперто ставлять мені його раз по раз. Гаразд, скажу як є. Зак Снайдер, ймовірно, вб'є мене за це, точно вб'є. Я одного разу спробував подивитися його і заснув ". Актор поспішив додати, що, можливо, це сталося через те, що він втомився. Відзначимо, що Шеннон хоч і з'явився в "Бетмені проти Супермена", але його участь була епізодичною.



 Нагадаємо також, що фільм був розгромлений критиками і заробив в світовому прокаті значно менше, ніж очікувалося. Його фіаско призвело до суттєвих перестановок в студії Warner Bros. і перерозподілу повноважень серед творців кінопроектів за мотивами коміксів DC. <

 Наслідком цього також стала невизначеність з сольним фільмом, присвяченим Бетмену. Він був анонсований ще навесні 2015 року, проте ніяких конкретних термінів реалізації не називалося навіть на момент написання даної замітки. Цілком можливо, зйомки стартують в 2017 році.
Переглядів: 890 | Додав: Elnino | Теги: Бетмена проти Супермена, DC, критика, кіно, новини, Майкл Шеннон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |