RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 17 » Майкл Манн зніме приквел свого бойовика «Сутичка»
14:03
Майкл Манн зніме приквел свого бойовика «Сутичка»
Режисер Майкл Манн планує зняти приквел свого знаменитого кримінального бойовика "Сутичка", в якому головні ролі зіграли Аль Пачіно і Роберт Де Ніро. Про це повідомляє видання Deadline.

Створенню кінопроекту передуватиме публікація видавництвом Michael Mann Books серії новел, одна з яких і ляже в основу майбутнього фільму.
Нагадаємо, що картина 1995 року була заснована на реальних подіях. У центрі її сюжету детектив поліцейського управління, що йде по слідах злочинного угруповання під керівництвом харизматичного лідера. Крім Пачіно і Де Ніро в бойовику знімалося безліч популярних акторів, серед яких Вел Кілмер, Джон Войт, Том Сайзмор, Дайан Венора, Емі Бреннеман, Ешлі Джадд і інші.
Проект заробив в світовому прокаті значну на ті часи суму - 187 мільйонів доларів і з тих пір вважається класикою свого жанру.



Зміст приквела поки невідомо, стверджується лише, що мова в ньому піде про становлення двох головних героїв і їх перших зіткненнях. Терміни робіт над фільмом і його можливий прокатний графік на момент написання даної замітки не уточнювалися.

Варто відзначити, що останні роботи Манна не користувалися особливим успіхом у глядачів. Так, трилер "Кіберщо вийшов в 2015 році провалився в прокаті.
Переглядів: 610 | Додав: Elnino | Теги: 1995, кіно, приквел, Сутичка, Майкл Манн, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |