RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 10 » Майкл Кітон назвав переможця у битві Бетмена і Халка
15:38
Майкл Кітон назвав переможця у битві Бетмена і Халка
Виконавець ролі Бетмена Майкл Кітон і виконавець ролі Халка Марк Руффало взяли участь у програмі ABC News, присвяченій виходу їх нового спільного фільму під назвою "У центрі уваги". У процесі інтерв'ю кореспондент каналу задав питання про результат гіпотетичної сутички двох супергероїв.

"Пора вже припинити ставити подібні питання, - відреагував Кітон. - Бетмен всім надере дупу. А якщо ви й далі будете продовжувати в тому ж дусі, то я надеру, Брюс Уейн надере". Відзначимо, що питання подібного плану досить часто задаються виконавцям ролей супергероїв. Так, на початку 2015 року, відповідаючи на питання про результати дуелі Росомахи і Бетмена, Х'ю Джекман сказав, що у Темного лицаря немає жодних шансів, навіть з урахуванням його хитромудрих технічних пристосувань.



Ще раніше Заку Снайдеру було запропоновано визначити переможця в поєдинку Супермена і Флеша. Творець "Людини зі сталі" віддав перевагу своєму підопічному.

Що стосується фільму "У центрі уваги", що виходить в Північній Америці в обмежений прокат, то він знятий за реальними подіями і присвячений розслідуванню, яке вели кореспонденти газети The Boston Globe, які викрили кількох педофілів серед католицьких священиків Бостона.
Переглядів: 564 | Додав: Elnino | Теги: Майкл Кітон, фільм, У центрі уваги, бетмен, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |