RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 1 » Майкл Фассбендер зіграє двох роботів у фільмі «Чужий: Заповіт»
00:22
Майкл Фассбендер зіграє двох роботів у фільмі «Чужий: Заповіт»
Майкл Фассбендер зіграє у фантастичному фільмі "Чужий: Заповіт" не одного, а відразу двох андроїдів. Як повідомляє ресурс Alien Covenant, таку заяву зробив сам актор в інтерв'ю виданню The Irish Times. "Не знаю, чи дозволено мені це сказати, але я зіграю двох роботів - Уолтера і Девіда. Я вважаю дуже правильним рішення Рідлі Скотта повернути в проект ДНК першого фільму, його хоррор-складову. Але за розмахом він ближче до" Прометея ". Рідлі вже завершив монтаж. Він працює як машина. Він прекрасна людина і знаходиться у відмінній формі ", - сказав Фассбендер.

Присутність в картині відразу двох андроїдів може означати лише одне: екіпаж зорельота "Заповіт", прихопив з собою точну копію андроїда Девіда, який був представлений глядачам в фільмі "Прометей". Цілком можливо, більш досконалу його копію. Однак залишається відкритим питання про набуття Девідом нового тіла, так як колишнє він втратив після зіткнення з Інженером.



Раніше Фассбендер повідомив, що в картині буде показаний новий вид інопланетного монстра, якого актор назвав Неоморфом, не уточнивши деталі.
Фільм "Чужий: Заповіт" вийде в прокат в серпні 2017 року. Крім Фассбендера, в ньому знімалися Денні МакБрайд, Біллі Крадап, Кетрін Уотерстон, Кармен Еджого, Деміан Бішір, Джуссі Смоллетт і інші актори.
Переглядів: 750 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Майкл Фассбендер, Прометей 2, новини, Девід, Чужий: Заповіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |