RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 26 » Майкл Фассбендер уточнив назву нового Чужого
12:01
Майкл Фассбендер уточнив назву нового Чужого
У фільмі "Чужий: Заповіт", який стане продовженням фантастичної стрічки "Прометей", з'явиться новий тип інопланетних монстрів. Як повідомляє видання BloodyDisgusting, про це розповів в інтерв'ю радіо ВВС виконавець ролі андроїда Девіда Майкл Фассбендер.

За словами актора, це буде Неоморф. Фассбендер не уточнив, чи йде мова про робочу назву монстра, або ж про назву, що фігурує в сценарії. Портал AVPGalaxy, що збирає всю наявну інформацію про розвиток популярної франшизи, стверджує, що Неоморфи є похідними чорної субстанції екосистеми планети, яка мутувала і прибуває на корабель із землянами. В організм носія вони потрапляють у вигляді спор з коконів, що паразитують на місцевих деревах. Дорослий Неоморф буде віддалено нагадувати знаменитого ксеноморфа, знайомого всім шанувальникам "Чужого".



Природно, вся ця інформація не підтверджена офіційно і поки може вважатися лише слухом. Нагадаємо, що фільм "Чужий: Заповіт" буде представлений глядачам в серпні 2017 року. Ключові ролі в ньому виконали Денні МакБрайд, Біллі Крадап, Кетрін Уотерстон, Кармен Еджого, Деміан Бішір, Джуссі Смоллетт, Емі Саймец, Каллі Ернандес та інші.
Переглядів: 698 | Додав: Elnino | Теги: Неоморф, Майкл Фассбендер, Прометей 2, новини, Чужий: Заповіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6091
Міні чат
200
Copyright © 2015 |