RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 9 » Майкл Фассбендер порівняв «Кредо вбивці» з «Матрицею»
21:47
Майкл Фассбендер порівняв «Кредо вбивці» з «Матрицею»
Фільм "Кредо вбивці", який знятий за мотивами популярної серії ігор, буде в чомусь схожий на "Матрицю". Таку думку висловив в інтерв'ю виданню EmpireOnline виконавець головної ролі Майкл Фассбендер.

"Я завжди думав про" Матрицю ", коли ми вибудовували концепцію картини. Базова ідея полягала в тому, що в нашій ДНК прихована генетична пам'ять, тобто нам потрібна була основа яка б викликала довіру у глядачів", - прокоментував він.

За словами Фассбендера, творці фільму зробили упор на натурні зйомки і практичні спецефекти. "У нас було дуже мало сцен, що знімалися на тлі" зеленого екрану ". В основному хлопці-каскадери дійсно стрибали по дахах", - додав актор.



Нагадаємо, що постановником "Кредо вбивці" став Джастін Курзель. Крім Фассбендера, у фільмі знімалися Маріон Котійяр, Брендан Глісон, Джеремі Айронс, Майкл К. Вільямс, Брін Глісон, Дені Меноше, Аріана Лабед, Матіас Варела, Карлос Бардем і інші актори.

Прем'єра картини намічена на 21 грудня 2016 року. У разі успіху першого фільму планується побудувати на його основі цілий кінематографічний всесвіт. Основними конкурентами "Кредо вбивці" в прокаті стануть фантастичні фільми "Пасажири" і "Зоряні війни. Ізгой".
 
Переглядів: 668 | Додав: Elnino | Теги: Кредо вбивці, кіно, assassins creed, Майкл Фассбендер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |