RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 26 » Майкл Фассбендер гарантував страшне продовження «Прометея»
09:30
Майкл Фассбендер гарантував страшне продовження «Прометея»
Фільм "Чужий: Заповіт", який стане продовженням картини "Прометей", буде значно "страшніше" оригіналу. Про це розповів в інтерв'ю виданню Collider виконавець однієї з ключових ролей Майкл Фассбендер.

"Цей" Чужий "буде ... Я ось чесно зізнаюся, що з великим нетерпінням чекаю можливості побачити цей фільм, як і всі учасники нашої знімальної групи. Він набагато страшніше" Прометея ", але настільки ж масштабний. Це більшою мірою трилер, який викликає відчуття неминучої катастрофи, як було у випадку з оригінальним фільмом, така вдала суміш двох цих проектів. Упевнений, що з найперших кадрів історія захопить глядача і не відпустить його на протязі всієї картини. Це дійсно крок вперед для всього кінематографа ", - заявив він.



Нагадаємо, що заради зйомок фільму "Чужий: Заповіт" студія FOX пожертвувала перспективним продовженням "Чужих", який мав знімати південно-африканський режисер Ніл Бломкемп.

У фільмі "Чужий: Заповіт", крім Фассбендер, знімалися Нумі Рапас, Денні МакБрайд, Біллі Крадап, Кетрін Уотерстон, Кармен Еджого, Деміан Бішір, Джуссі Смоллетт, Емі Саймец, Каллі Ернандес і інші актори. Зйомки проходили в Австралії. Картина буде випущена в прокат в серпні 2017 року.
Переглядів: 726 | Додав: Elnino | Теги: Майкл Фассбендер, Прометей 2, новини, Чужий: Заповіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |