RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Майкл Джей Фокс отримав кросівки з "майбутнього"
09:16
Майкл Джей Фокс отримав кросівки з "майбутнього"
Компанія Nike подарувала Майклу Джею Фоксу, який виконав одну з головних ролей у знаменитій трилогії "Назад у майбутнє", пару кросівок з автоматичною застібкою, ідентичних тим, що носив Марті МакФлай в другій серії фільму. Про це сам актор повідомив на сторінці в Twitter його фонду, що займається збором коштів на дослідження в області боротьби з хворобою Паркінсона.

"Вони реальні. Фотографія зроблена сьогодні. Надійдуть в продаж навесні 2016 року", - свідчить підпис під знімком, на якому зображений сам Майкл Джей Фокс в знайомому всім шанувальникам "Назад у майбутнє" спортивному взутті. Раніше вже на своїй персональній сторінці в Twitter актор опублікував фрагмент листа від дизайнера компанії Nike Тінкера Хетфілда, в якому останній повідомляє акторові про те, що пара кросівок Nike Air Mag відправлена ​​йому в подарунок.



Нагадаємо, що технологія, що дозволяє взуттю застібатися самостійно, була запатентована Nike ще в 2011 році, однак у той час залишалися невирішеними деякі технічні проблеми, тому компанія обмежилася випуском репліки кросівок з "Назад у майбутнє" зі звичайною застібкою. Кожна пара коштувала кілька тисяч доларів, а всі кошти від продажу, а це більше дев'яти мільйонів доларів, були перераховані в фонд актора.
Переглядів: 485 | Додав: Elnino | Теги: Назад у майбутнє, NIKE, новини кіно, Майкл Джей Фокс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |