RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 18 » Майкл Бей зніме фільм «Трансформери 5»
12:53
Майкл Бей зніме фільм «Трансформери 5»
Кіностудія Paramount визначилася з планами подальшого розвитку франшизи "Трансформери". Як повідомляє видання Deadline, в найближчі роки буде випущено п'ятий повнометражний фільм і анімаційний приквел, в якому дія відбуватиметься на Кібертроні.

Автором сценарію фільму "Трансформери 5" стане Аківа Голдсман, а постановником - Майкл Бей. Головну роль знову зіграє Марк Уолберг. Зйомки стартують в червні 2016 року. Що стосується мультиплікаційного фільму, то його сценаристами стануть Ендрю Баррер і Габріель Феррарі, які працювали раніше в команді творців "Людини-мурахи". Дати прем'єр обох проектів поки не уточнюються.



За непідтвердженою поки інформацією, в "Трансформерах 5" буде дві сюжетні лінії. Одна з них сфокусується на герої Уолберга, який разом з деякими автоботами і діноботами продовжить захищати Землю від інопланетних загарбників, а друга розповість історію пошуків раси Квінтессонів, що створила трансформерів. Пошуками творців займеться Оптимус Прайм.

​Нагадаємо, що за розвиток франшизи "Трансформери" відповідає сформований Paramount "мозковий центр", до якого увійшли провідні голлівудські сценаристи: Аківа Голдсман, Роберт Кіркман, Зак Пенн і багато інших.
Переглядів: 521 | Додав: Elnino | Теги: Аківа Голдсман, Трансформери 5, Майкл Бей, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |