RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 4 » Майкл Бей екранізує роман про подорожі в часі
13:22
Майкл Бей екранізує роман про подорожі в часі
Майкл Бей екранізує для студії Paramount Pictures фантастичний роман письменника Уеслі Чу під назвою "Time Salvager", який буде видано у липні 2015 року. Про це повідомляє видання The Wrap.

Дія твору відбувається у віддаленому майбутньому, коли Земля стала непридатна для життя, і людство колонізувало найближчі зоряні системи. Цивілізація гостро має потребу в ресурсах, які колись були на рідній планеті, і єдиний спосіб добути їх - це відправити в минуле Землі спеціально підготовлених сталкерів, які повинні шукати ресурси, не змінюючи при цьому просторово-часовой континуум.

Одним з таких мандрівників у часі стає засуджений злочинець Джеймс Гріффін-Марс. Одного разу під час чергової місії він зустрічає на Землі жінку-вчену на ім'я Еліс Кім. Вона повинна загинути під час вибуху на нафтовій платформі, але головний герой рятує її, порушуючи таким чином всі інструкції. Повернувшись в майбутнє, Джеймс і Кім стають об'єктами полювання.



Терміни зйомок і можливий прокатний графік поки не уточнюються. Найімовірніше, режисер приступить до роботи над проектом після виходу політичної драми "13 годин". Цілком можливо, Бея також чекають зйомки чергової серії "Трансформерів", але ця інформація поки не була підтверджена офіційно.
Переглядів: 556 | Додав: Elnino | Теги: Time Salvager, фільм, новини, Майкл Бей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |