RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 24 » Майкл Б. Джордан зіграє в ремейку «Афери Томаса Крауна»
21:28
Майкл Б. Джордан зіграє в ремейку «Афери Томаса Крауна»
Кіностудія MGM запускає у виробництво черговий ремейк фільму "Афера Томаса Крауна". Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання The Hollywood Reporter, головну роль зіграє зірка картини "Крід: Спадщина Роккі" Майкл Б. Джордан.

Стверджується, що проект знаходиться ще на ранній стадії розробки, і у нього поки немає ні автора сценарію, ні режисера. Знімальний і можливий прокатний графіки нової версії не уточнюються.

Нагадаємо, що оригінальний фільм був випущений в 1968 році. Ключові ролі в ньому зіграли Стів Маккуїн, Фей Данауей, Джек Уестон, Гордон Пінсент, Яфет Котто і інші актори. У 1999 році студія MGM запропонувала глядачам ремейк, головні ролі в якому виконали Пірс Броснан, Рене Руссо.



Перші два фільми відрізнялися не тільки типом правопорушення, яке здійснює головний герой, але й кінцівкою. В оригіналі герої розлучаються, а в більш сучасному варіанті глядачів чекав щасливий фінал. Ремейк 1999 року був цілком успішним у прокаті, заробивши 124 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 48 мільйонів доларів.

Що стосується Майкла Б. Джордана, то після успіху фільму "Крід: Спадщина Роккі" він став одним з найбільш затребуваних голлівудських акторів нового покоління.
Переглядів: 669 | Додав: Elnino | Теги: Афера Томаса Крауна, Майкл Б. Джордан, кіно, ремейк, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |