RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Грудень » 11 » Мачо і ботан в чорному?
22:34
Мачо і ботан в чорному?
Журналісти The Wall Street Journal продовжують ділитися подробицями, які стали надбанням громадськості через хакерську атаку на листування керівництва студії Sony. Як повідомляється, боси кінокомпанії ведуть роботу над кросовером франшиз «Мачо і ботан» і «Люди в чорному».

Керівництво студії планує перенести героїв Джона Хілла і Ченнінга Татума у всесвіт «Людей у чорному», а також збирається запропонувати повернутися до знайомих образів хоча б як камео Уїллу Сміту і Томмі Лі Джонсу. Філ Лорд і Кріс Міллер візьмуть на себе продюсерські функції і розглядають можливість зайняти режисерське крісло кросовера.

У листі президента з виробництва кінокомпанії Columbia Pictures Ханні Мінгеллі зазначено, що у студії Sony поки немає сценарію, але вона готова дати проекту зелене світло на підставі однієї лише концепції фільму і великої популярності прикріплених до проекту голлівудських зірок.



Сиквел «Мачо і ботана» цього року заробив в світовому прокаті $ 331 млн при бюджеті в $ 50 млн. За допомогою комедійної франшизи керівництво студії розраховує дати нове життя «Людям в чорному». Два роки тому третій фільм серії не цілком виправдав надій кінокомпанії, заробивши $ 624 млн при бюджеті в $ 225 млн.



За відомостями інсайдерів, студія Sony розглядає проект як один із пріоритетних, плануючи випустити кросовер на екрани в найближчі пару років.
Переглядів: 601 | Додав: Elnino | Теги: кросовер, Люди в чорному, мачо і ботан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |