RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 19 » Lucasfilm запланувала «Індіану Джонса 5» на 2018?
17:17
Lucasfilm запланувала «Індіану Джонса 5» на 2018?
Цікавий слух з посиланням на своїх інсайдерів повідомляє видання AICN. Стверджується, що студія Lucasfilm запланувала прем'єру фільму з робочою назвою "Індіана Джонс 5" на четвертий квартал 2018 року.

Ніяких деталей сюжету не наводиться, невідомо також, чи повернеться до свого знаменитого образу Харрісон Форд, або йому на зміну прийде більш молодий актор, можливо, Кріс Претт. Варто відзначити, що продюсер фільмів про знаменитого археолога Френк Маршалл, який одночасно курирував і створення фільму "Світ Юрського періоду", в розмові з кореспондентами видання SlashFilm заявив, що зацікавлені сторони поки не вступали в переговори з цього приводу.

Чутки про повернення Індіани Джона на екрани виникали неодноразово. Харрісон Форд не виключав свого повернення за наявності хорошого сценарію, однак найбільш імовірним є сценарій із заміною виконавця головної ролі в силу поважного віку Форда.



Нагадаємо, що Компанія Walt Disney придбала студію Lucasfilm, а разом з нею і всі права на майбутні кінопроекти, присвячені Індіані Джонсу.

Четверта серія "Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа" була представлена ​​глядачам в 2008 році. Незважаючи на гостру критику, фільм заробив в світовому прокаті більше 700 мільйонів доларів.
Переглядів: 522 | Додав: Elnino | Теги: Індіану Джонса 5, Lucasfilm, новини, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |