RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 15 » Lucasfilm довірить жінці одну із серій «Зоряних війн»
20:25
Lucasfilm довірить жінці одну із серій «Зоряних війн»
У найближчому майбутньому кіностудія Lucasfilm довірить постановку одного з фільмів серії "Зоряні війни" жінці. Про це розповіла в інтерв'ю виданню Fortune глава компанії і продюсер нової трилогії Кетлін Кеннеді.

"Це обов'язково станеться. Ми збираємося найняти жінку, яка візьметься за постановку" Зоряних воєн ". У мене немає ніяких сумнівів на цей рахунок. З іншого боку, я хочу бути впевненою в тому, що наш кандидат доб'ється реального успіху на цьому посту. Роблячи ставку на жінку, ми розраховуємо на те, що це буде хтось дійсно пристрасно бажаючий зняти "Зоряні війни". Ми не збираємося нікого переконувати у важливості такого проекту ", - сказав вона.

За зізнанням Кетлін Кеннеді, вона отримує масу звернень від режисерів-чоловіків, які зізнаються в любові до "Зоряних воєн" і бажаючих стати постановниками одного з епізодів саги. "Але серед жінок мало тих, з ким би я могла вести подібні розмови", - додала глава Lucasfilm. Кетлін Кеннеді не уточнила, коли варто очікувати жіночої версії "Зоряних воєн".



Нагадаємо, що сьомий епізод під назвою "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили", який дасть старт новій трилогії і цілій серії спін-оффів, буде представлений глядачам в грудні 2015 року.
Переглядів: 508 | Додав: Elnino | Теги: Кетлін Кеннеді, Lucasfilm, кіно, новини, жінка, Зоряні Війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |