RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 19 » Лоуренс Кездан пообіцяв не розтягувати «Зоряні війни 7»
12:54
Лоуренс Кездан пообіцяв не розтягувати «Зоряні війни 7»
Фільм "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" не випробовувати терпіння глядачів хронометражем. Про це розповів в інтерв'ю виданню Vanity Fair сценарист Лоуренс Кездан.

"Перш за все, цей новий фільм буде дуже гарний. Джей Джей зняв його так красиво, і він вийшов таким вражаючим. Це масштабний проект. Він повний відмінних режисерських знахідок, яскравих характерів, жартів, цікавих сюжетних ходів і ефектів. І ми з самого початку намагалися зробити так, щоб у нас не вийшов один із цих дуже довгих, роздутих блокбастерів. Зараз дуже багато надзвичайно тривалих розважальних кінопроектів. Останні хвилин двадцять глядачі починають думати: чому це ще не закінчилося? Ми не хотіли повторювати цю помилку. Навпаки, ми прагнули зняти такий фільм, щоб після його завершення глядач сказав би: "Як, і це все?". На жаль, сьогодні такі роздуми - велика рідкість, але ми постаралися рухатися саме в цьому напрямку. Але це передбачає дуже критичний підхід до проекту на етапі монтажу . Чи потрібен нам ось цей епізод? Бути може, краще виключити цю сцену, незважаючи на те, що вона нам подобається? Загалом, доведеться чимось жертвувати ", - сказав він.



Варто також відзначити, що Кездан не виключив повернення в "Зоряні війни" ще одного популярного героя першої трилогії - Ландо Калріссіана. "У цьому фільмі у нас немає Ландо. Але я впевнений, що історія цього персонажа ще не завершена", - додав він.

Нагадаємо, що сьомий епізод "Зоряних воєн" вийде в прокат в грудні 2015
Переглядів: 482 | Додав: Elnino | Теги: Лоуренс Кездан, Епізод 7, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |