RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 17 » Логан Маршалл-Грін зіграє лиходія в «Людині-павуку: Поверненні додому»
10:18
Логан Маршалл-Грін зіграє лиходія в «Людині-павуку: Поверненні додому»
Зірка фантастичного фільму "Прометей" Логан Маршалл-Грін зіграє одну з ключових ролей в картині "Людина-павук: Повернення додому", заснованої на серії популярних коміксів Marvel. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Variety.

Якого саме персонажа належить зіграти акторові, поки не уточнюється, відомо лише, що це буде один з лиходіїв. Сюжет фільму на момент написання даної замітки також тримався в секреті. Нагадаємо, що в кінці травня 2016 року стало відомо, що Майкл Кітон повернувся за стіл переговорів зі студією Marvel з приводу його можливої ​​участі в картині. Популярному голлівудському акторові також пророкували роль лиходія. Про результати цих переговорів не повідомлялося. Сама студія Marvel по вже давно сформованій традиції утримується від коментарів з приводу підбору акторських складів для своїх кінопроектів.



Серед уже затверджених акторів виявилися Том Холленд, Майкл Кітон, Маріса Томей, Зенден, Тоні Револорі, Лаура Херріер і інші. Епізодичну роль погодився виконати Роберт Дауні мл., Герой якого, Тоні Старк, взяв на себе обов'язки наставника Пітера Паркера.

У широкий прокат фільм "Людина-павук: Повернення додому" вийде в липні 2017 року.
Переглядів: 660 | Додав: Elnino | Теги: Повернення додому, Marvel, Людина-павук, Лиходій, комікси, Логан Маршалл-Грін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |