RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 9 » «Льодовиковий період 5» отримав нову назву і дату прем'єри
11:02
«Льодовиковий період 5» отримав нову назву і дату прем'єри
Кіностудії 20th Century Fox і Blue Sky Studios перейменували п'яту частину мультфільму "Льодовиковий період". Як повідомляється в офіційному прес-релізі тепер проект буде називатися "Ice Age: Collision Course", що можна перекласти як "Льодовиковий період: Курс на зіткнення".

Також був змінений і прокатний графік анімаційного фільму. Тепер його прем'єра заявлена ​​на 22 липня 2016 року. Таким чином, він вступить у пряму конкуренцію відразу з двома кінопроектами: фільмами "Лицарі круглого столу: Король Артур" і "Могутні рейнджери". Цілком можливо, що творці останніх зволіють ухилитися від протистояння з настільки значним суперником, тому найближчим часом варто очікувати оголошення про перенесення їх прем'єр.

Головних героїв "Льодовикового періоду 5" будуть озвучувати Джон Легуізамо, Ванда Сайкес, Куін Латіфа, Кеке Палмер, Рей Романо, Деніс Лірі, Джей Лено, Кріс Уедж та інші популярні голлівудські актори. Постановник. Майк Трумейер.



Нагадаємо, що попередня серія під назвою "Льодовиковий період 4: Континентальний дрейф" була випущена в 2012 році і заробила при виробничому бюджеті в 95 мільйонів доларів більше 877 млн. доларів. У загальній складності чотири мультфільми серії зібрали у світовому прокаті майже три мільярди доларів.
Переглядів: 816 | Додав: Elnino | Теги: дата виходу, новини, назва, Льодовиковий період 5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |