RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 16 » «Людині-мурасі» передрекли 65-мільйонний старт
20:18
«Людині-мурасі» передрекли 65-мільйонний старт
Фільму студії Marvel "Людина-мураха" не вдасться повторити минулорічне досягнення "Вартових Галактики". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, про це свідчать результати продажів квитків на сеанси.

Очікується, що касові збори картини до кінця перших вихідних складуть близько 65 мільйонів доларів. Нагадаємо, що "Вартові Галактики" свого часу заробили на старті 94,3 мільйона доларів. Причиною не настільки впевненого початку прокату "Людини-мурахи" можна вважати і меншу популярність головних героїв оригінального коміксу, і невпевненість фанатів Marvel в кінцевому результаті через звільнення режисера Едгара Райта, який займався проектом протягом кількох років, і куди більш слабкий інформаційний фон в соціальних мережах, і відсутність зірок, порівнянних за своєю популярністю з акторами, задіяними в "Вартових".



Тим не менш, високий рейтинг критиків і в основному позитивні відгуки глядачів, які вже подивилися фільм забезпечать йому гарний "сарафан", який, без всякого сумніву, буде впливати на витривалість "Людини-мурахи" в прокаті.

У картині знімалися Джуді Грір, Еванджелін Ліллі, Хейлі Етвелл, Пол Радд, Корі Столл, Майкл Дуглас, Боббі Каннавале, Джон Слеттері, Стен Лі, Ентоні Макі та інші актори.
Переглядів: 521 | Додав: Elnino | Теги: Людина-мураха, касові збори, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |