RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 29 » Людина-павук зустріниться з новими лиходіями
22:41
Людина-павук зустріниться з новими лиходіями
В інтерв'ю журналістам Birth Movies Death президент студії Marvel Кевін Файгі розповів про роботу над перезавантаженням «Людини-павука», головну роль в якій минулого тижня отримав Том Холланд.

«Цього літа" Людина-мураха "стане довгоочікуваним подарунком для любителів історій про пограбування і пригоди героїв, яких зменшили в розмірі, - сказав Файгі. - Точно так само глядачі нудьгують і за картинами Джона Хьюза. Творці нового "Людини-павука" будуть орієнтуватися на стиль роботи цього фільммейкера, що дозволить нам по-новому поглянути на супергеройські блокбастери ».

Перу Хьюза належать сценарії таких фільмів, як «Канікули», «Клуб" Сніданок "», «Дядечко Бак», «Один вдома», «Бетховен» і «101 далматинець».

«У коміксах у Людини-павука завжди було безліч суперників, - додав Кевін. - Зараз ми думаємо про те, щоб використовувати тих лиходіїв, які ще не з'являлися на екранах у фільмах цієї франшизи ».



Файгі також не залишив без уваги чутки про те, що Пітер Паркер може з'явитися в серіалах студії Marvel і онлайн-сервісу Netflix про команду супергероїв Захисники. «Наша нинішня угода з Sony має деякі обмеження, - заявив Файгі. - Втім, ніколи не говори ніколи ». За відомостями інсайдерів, Marvel може розраховувати на перегляд умов угоди в тому випадку, якщо сольник Людини-павука успішно виступить у прокаті.



Перша поява Тома Холланда в образі Пітера Паркера відбудеться в блокбастері «Розкол месників», що виходить в український прокат 6 травня 2016. Прем'єра нового «Людини-павука» відбудеться 28 липня 2017 року.
Переглядів: 929 | Додав: Elnino | Теги: Людина-павук, Кевін Файгі, 2017, новини, Людина мураха | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |