RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Жовтень » 7 » Людина-павук приєднається до кіновсесвіту Marvel?
21:45
Людина-павук приєднається до кіновсесвіту Marvel?
Портал Hitfix ділиться чутками про те, що студії Sony Pictures і Marvel проводять переговори про передачу прав на використання Людини-павука у франшизі «Месники». 

На даний момент доля третього фільму серії «Нова Людина-павук» знаходиться в підвішеному стані. У липні проект покинув сценарист і продюсер Роберто Орсі, а керівництво студії прийняло рішення пересунути реліз триквела на невизначений термін, віддавши дату 11 листопада 2016 спін-оффу про Зловісну шістку. Проблем компанії додає і конфлікт з виконавцем головної ролі Ендрю Гарфілдом. 



Студія витратила на блокбастер «Нова Людина-павук: Висока напруга» близько $ 400 млн. Касові збори в $ 708 млн не вразили босів Sony, змусивши їх шукати способи збільшити привабливість франшизи для глядачів. Оренда Людини-павука в кіновсесвіт Marvel стане вирішенням багатьох проблем компанії. Вчора стало відомо про те, що в тріквелі Месників глядачам замість старої команди можуть бути представлені нові герої. Якщо угода з Sony увінчається успіхом, то вже найближчим часом студія Marvel зможе повернути Пітера Паркера в рідні тенети своїх проектів про Месників. Торік Ендрю Гарфілд вже висловлював бажання приєднатися до знаменитої команди супергероїв.

Переглядів: 524 | Додав: Elnino | Теги: Месники, Людина-павук, Marvel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |