RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 27 » «Людина-мураха» втримала лідерство в домашньому прокаті
18:55
«Людина-мураха» втримала лідерство в домашньому прокаті
За другі вихідні прокату блокбастер «Людина-мураха» Пейтона Ріда зумів зберегти свої позиції в американському бокс-офісі і зараз як і раніше займає в ньому першу сходинку з сумою в $ 24,7 млн. за період з 24 по 26 липня. Поки загальні збори картини становлять $ 106 млн при бюджеті в $ 130 млн, а в світовому прокаті дивовижні пригоди Скотта Ленга зібрали $ 226 млн. Це означає, що крихта-мураха вже близький до того, щоб переплюнути «Неймовірного Халка» з його $ 263,4 млн.



На п'яти йому наступає фантастичний бойовик «Пікселі» Кріса Коламбуса, який дебютував у прокаті 24 липня. Чергове вторгнення інопланетян, але цього разу піксельне, змусило американців розщедритися всього на $ 24 млн. У порівнянні з іншими картинами за участю Адама Сендлера, збори ретро-героїв комп'ютерних ігор поступаються тим же «Однокласникам 2», які заробили за прем'єрний вікенд $ 41,5 млн. І все ж, приймаючи в розрахунок досить скромний бюджет «Пікселів» ($ 88 млн), можна сказати, що їх справи йдуть не так уже й погано.



Почесне третє місце займають «Посіпаки» зі зборами в $ 22,1 млн., що приблизно в половину менше суми, зібраної за минулі вихідні. За 17 днів свого прокату в Штатах жовті бешкетники заробили $ 261,6 млн, випереджаючи збори «Нікчемного я 2» за той же період ($ 258,57 млн).



«Дівчина без комплексів» як і раніше на висоті з $ 17,3 млн. Всього ж за десять днів свого прокату комедія Джудда Апатоу заробила $ 61,53 млн, випереджаючи десятиденні збори романтичної комедії «Джулі і Джулія: Готуємо щастя за рецептом» ($ 12, 06 млн).



На п'ятому місці в ці вихідні виявилася спортивна драма з Джейком Джилленхолом під назвою «Шульга» ($ 16,5 млн). Картина Антуана Фукуа випередила в прокаті «Паперові міста», що не увійшли до п'ятірки. «Лівша» обганяє «Патруль» за участю Джилленхола ($ 131,5 млн.).





 
Переглядів: 761 | Додав: Elnino | Теги: Пікселі, новини, Шульга, Людина-мураха, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |